InfoLoc

cropped-big_up_logo.png

InfoLoc este o aplicație prin care puteți afla altitudinea, coordonatele geografice, vremea, prognnoza, răsăritul și apusul soarelui și multe altele oricărei locații din lume! Da, oricărei locații.

Puteți să o căutați și dacă nu o găsiți, nicio problemă! Aveți o hartă la dispoziție, unde puteți alege orice loc din lume. Pentru orice bug întâlnit, orice problemă, puteți să mă contactați. Totodată, desfășor și Beta Testing, unde aveți acces la cele mai noi versiuni ale aplicației înainte ca aceastea să fie disponibile în Google Play. Deci daca v-ați dorit dintotdeauna să fiți tester nu ezitați să mă contactați.

Bun, este de călătorit. Dar de ce „și nu numai”? În primul rând m-am gândit la geografie. Au fost destule momente în care am vrut să știu altitudinea unei locații și nu am găsit-o nicăieri.

Și să vă spun și de unde a pornit totul. Am fost la o mănăstire vara aceasta și am urcat destul de mult (cu mașina) și eram foarte curios să aflu altitudinea la care mă aflam. Evident că există multe aplicații care îți dau altitudinea pentru locația în care te afli (problema era că acolo semnalul era aproape nul și prin urmare nu aveam conexiune la internet). InfoLoc este altfel, nu ai internet, nicio problemă. Vii acasă, cauți locația (în cazul meu, Mănăstirea Crasna) și gata. Ai toate detaliile la îndemână. Așa că am început să mă documentez și ușor,ușor, aplicația pe care mi-am dorit-o a devenit realitate.

Aplicația o puteți descărca de aici.

Anunțuri