Cel mai bun smartphone din 2016 – Top 2

wp-1481706463252.jpg

După cum v-am promis, continui seria de topuri cu cel al lui Edi Isac, căruia îi mulțumesc pe această cale.

10. Blackberry DTEK60

Deși BlackBerry a renunțat la a mai produce telefoane, el folosește parteneri ca TCL și își aduce suita de securitate pe acestea. DTEK60 este un telefon frumos, puternic, dar din păcate cu nimic deosebit, exceptând securitatea excelentă.

9.HTC 10

HTC este într-o continuă scădere, de când a lansat M9 și flagship-ul de anul acesta s-a vrut a fi salvarea companiei. Deși camera excelentă, interfața fluidă și atenția la detalii l-au adus aproape de acest deziderat, designul reciclat de la M7 l-au tras înapoi.

8.Google Pixel XL

Deși designul nu este nici pe departe unul reușit, specificațiile de top, faptul că este unul dintre smartphone-uri care primesc primele update-uri la noul sistemul de operare, precum și la cele mai noi patch-uri de securitate îl fac o alegere excelentă.

7. Zenfone 3 Deluxe

Zenfone 3 Deluxe este unul dintre cele mai frumoase smartphone-uri lansate anul acesta. De asemenea, launcherul Asus permite ultra-customizarea interfeței și astfel nu vă veți plictisi niciodată de cum arată aceasta. Să nu uităm și de specificațiile de top aduse la pachet.

6.Huawei P9

Unul dintre cele mai accesibile flagship-uri lansate anul acesta este și Huawei P9, care aduce și o cameră duală realizată în parteneriat cu Leica, aceasta fiind una dintre cele mai bune camere duală disponibile pe un telefon.

5.Motorola Moto Z

Subțire, elegant, performant și modular. Ce altceva vă puteți dori de la un smartphone? Moto Z este printre primele smartphone-uri modulare, alături de LG G5. Datorită conectorilor magnetici situați pe spatele telefonului, îl puteți tranforma într-o super-cameră cu zoom-optic, într-un proiector, într-o boxă portabilă sau puteți atașa un modul care aduce extra-baterie.

4.Sony Xperia XZ

Cel mai nou flagship al celor de la Sony, XZ este un smartphone performant, cu un design elegant și una dintre cele mai tehnologizate camere de pe piață. Sony a adus tot ce a avut mai bun în materie de cameră, astfel avem un senzor de 23 MP,  cu tehnologii ca G-Lens, Steadyshot, Bionz, RGBC-IR și multe altele, plus telemetru laser. De asemenea primim stablizare pe 5 axe, premieră pe telefoanele mobile.

3.Samsung Galaxy S7

Fratele mai mic al lui S7 Edge, S7 se bucură de aceleași specificații de top, cu mici diferențe. Bateria are o capacitate de 3000 mAh față de 3600, ecranul este de 5.2 inch în loc de 5.5 și de asemeneas este plat și nu curbat.

2.LG G5

Aceleași specificații de top, dar o altă abordare. LG G5 este un smartphone modular, cu baterie înlocuibilă și o cameră duală wide-angle foarte impresionantă.

1.Samsung Galaxy S7 Egde

S7 Edge ocupă primul loc datorită designului său elegant, bateriei de 3600 mAh și nu în ultimul rând specifiicațiilor de top. Camera foto principală incorporează un senzor de 12 MP, împrumutând tehnologia Dual-Pixel de pe aparatele foto DSLR și astfel focalizarea se realizează imediat, iar fotografiile în spații cu lumină scăzută sunt excelente. Singurul său punct slab este butonul home cu senzorul de amprentă incorporat, acesta fiind protejat de plastic și nu sticlă, astfel zgâriindu-se foarte ușor.

Loc special: iPhone 7 Plus 

iPhone 7 Plus nu intră în top deoarece consider că nu este corect sa compar un telefon cu sistem de operare IOS cu unul cu Android, deoarece toate aplicațiile din AppStore sunt optimizate astfel încât sa ruleze perfect pe terminalele celor de la Apple. Sunt de remarcat camera duală și sistemul 3D Touch de pe noul phablet Apple.

De asemenea, nu uitați să votați aici telefonul anului 2016.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s