Cel mai bun smartphone din 2016

wp-1481706535066.jpg

Cum altfel putea fi acesta un site de tehnologie fără un astfel de sondaj?

2016 a fost un an excelent în domeniul telefoanelor inteligente, multe companii și-au luat revanșa, dar multe au luat-o la vale.

Samsung a lansat doua telefoane excelente, S7 și S7 Edge, dar și o mare dezamăgire, Note 7. Apple nu o duce prea bine, a inregistrat pentru prima data scaderea vanzarilor de iPhone-uri si noile flagshp-uri, 7 si 7 Plus se bazeaza in mare parte pe acelasi design de la iPhone 6 incolo. Huawei este într-o continua creștere, au încheiat un parteneriat cu Leica și Porsche Design, au lansat telefoane superbe, ieftine și performante. Oppo și Vivo sunt în continuare, în top 5, cu produse de calitate și camere frontale cu zeci de megapixeli, dar cu preturi cam mari. Sony pare ca și-a găsit calea, lansând seria X, iar XZ este unul.dintre ce mai reușite smartphoneuri de anul acesta. LG nu a impresionat cu nimic, G5 fiind un eșec total, dar V20 a mai recuperat. Motorola (Lenovo) a dat lovitura cu Z și Z Force, smartphoneuri modulare, subțiri și puternice.

Asus și OnePlus și-au luat revanșa pentru predecesorii lor, Zenfone 3 și OnePlus 3 fiind niște smartphoneuri excelente. Xiaomi Mi MIX este cel mai interesant smartphone de anul acesta, cu ecran fara margini pe 3 laturi. Nici Mi 5 și Mi 5S nu au fost rele, având în vedere și prețul foarte scăzut.

De asemenea, restul firmelor chinezești încep sa prindă din ce în ce mai mult curaj, lansează telefoane cu ecran curbat sau camere duale.

Un an foarte interesant per total. Voi realiza un top 10 cu cele mai bune telefoane, dar sunt foarte curios de părerea voastra. Precizez că acest sondaj va fi disponibil până pe 30 decembrie, la ora 18:00, urmând ca la ora 20:00 să public rezultatele mult așteptate. Prin urmare, care este cel mai bun smarphone din 2016?

Reclame

4 gânduri despre &8222;Cel mai bun smartphone din 2016&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s