Ce autonomie are Sony Smartwatch 3?

Sony Smartwatch 3 este printre cele mai puternice smartwatch-uri cu Android Wear și unul dintre singurii rivali ai lui Apple Watch. Unul dintre avantajele pe care ceasul Sony le are fata de acesta este chiar autonomia pe care Sony o declara de pana la 2 zile, în timp ce Apple Watch poate tine pana la o zi. Dacă este adevărat sau nu, aflam în rândurile de mai jos.
Am încercat sa testez bateria în 3 moduri:

  1. Ecran always-on, Wi-Fi și locația activate, folosirea diferitelor aplicații de pe ceas plus întrebări adresate lui Google Now. Am obținut aproximativ 6 ore de utilizare.
  2. Folosirea aplicațiilor, Google Now și locației doar la nevoie, ecran always-on activ. Am prins o zi și ceva de utilizare. 
  3. Aceeași situație ca mai sus dar fără ecranul always-on aprins. Pana la 2 zile.

Menționez ca în toate modurile de utilizare ceasul a fost conectat cu telefonul și a primit destule notificări.

Din punctul meu de vedere, 3 este cel mai bun și economic mod. Ecranul always-on nu știu ce justificare are, în condițiile în care când răsucești încheietura pentru a te uita la ceas, acesta se aprinde automat.

Cât despre timpul de încărcare, acesta este foarte scurt, de aproximativ 50 minute.

Ca o concluzie,  pot sa spun ca pentru un smartwatch, Sony Smartwatch 3 se descurcă admirabil. Cele 2 zile promise de Sony se ating cu ușurință dacă nu aveți nevoie de Wi-Fi, locație sau ecranul always-on. Totuși, dacă nu doriți sa aveți un alt gadget de pus la incarcat seara, chiar dacă nu necesita un timp prea mare, ocoliți smartwatch-urile. Cel puțin cele cu Android sau watchOS (sistemul de operare al lui Apple Watch). Trebuie sa precizez și ca Sony Smartwatch 3 are și una dintre cele mai mari bateriile puse pe un ceas cu Android și anume o unitate Li-Po de 420 mAh.

Reclame

Un gând despre &8222;Ce autonomie are Sony Smartwatch 3?&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s