Primele impresii despre Sony Smartwatch 3

IMG_3192.JPG

Este foarte elegant și comfortabil. Mai ales această versiune Stainless Steel. Asta a fost prima impresie, când l-am pus la mână. Îți dă senzația de un lucru bine construit, realizat cu multă atenție la detalii. Ceasul încearcă să epateze prin simplitate și din punctul meu de vedere reușește asta foarte bine.

Se mișcă excelent. Zboară prin interfață. Are un procesor Snapdragon 400, pe care îl găseam pe smartphone-uri de acum 1-2 ani și asta la un preț de 1000-1200 lei. Pe un smartwatch, acest procesor este perfect. Mai primim 512 MB RAM și 4 GB de stocare. Sony Smartwatch 3 este și singrul sau printre singurele smartwatch-uri cu Android Wear care integrează GPS. Cât despre sistemul de operare, este foarte intuitiv și simplu, bazat pe carduri now și pe swipe-uri. Cât despre sincronizarea cu telefonul, se realizează instant, prin Bluetooth. Ștergi notificarea din ceas, dispare imediat și din telefon.

A fost conceput ca un dispozitiv de fitness, de la bun început îți recomandă să instalezi Google Fit, aplicația gigantului american pentru sport.

Altă precizare, comenzile vocale sunt folosite la aproape orice. De la redacatarea unui mail, unui mesaj, setarea unei alarme, apelarea cuiva, totul se realizează foarte simplu prin comenzi vocale.

Bateria se consumă destul de repede, dar astăzi am realizat procesul de setup, a primit și un update deci nu pot să mă pronunț. Peste câteva zile voi publica și review-ul acestui ceas și atunci voi analiza fiecare capitol pentru a vedea cum se descurcă Sony Smartwatch 3.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s